Pozdravljeni med Novicami , kjer bomo objavljali tekoče zadeve in bolj pomembne novice. Prav tako bo na tem delu dostop do izobraževalnih vsebin , kot tudi nasvetov za uspešno vlaganje in varčevanje.

11.05.2020

Izredno zanimiva platforma , kjer investirate v izid tožbenih zahtevkov. Lahko se pridobi zelo veliko , lahko pa izgubite naložbo. Možnosti so seveda 50/50 glede na izid tožbe. Odprite brezplačen račun za več informacij

 

 

07.05.2020
WinterjackenNova zanimiva posojilna pltforma , kjer nimate nobenega dela. Enostavno nastavite na obrestno mero , katero približno želite doseči in to je to. Ostalo dela avtomatsko.

Registracija in verifikacija prek linka https://bit.ly/3doyvKx  vam prinese 5EUR za testiranje.

 

22.04.2020

Za vse , ki bi si želeli kupiti fizično zlato je na voljo pri Bullionbypost https://bit.ly/2KryWHK  , kjer imate možnost kupiti fizične kovine , katere vam po koncu trenutnih razmer tudi dostavijo na dom. Važno je , da si z nakupom zagotovite trenutno ceno.  Ob nakupu nad 300eur prek tega linka https://bit.ly/2KryWHK pa boste prejeli brezplačno kovanec 1unča Srebra.

 

16.04.2020

Ob precejšnji rasti zlata in srebra se poraja vprašanje, kako do ustrezne naložbe brez stika z prodajalci. Predlagam vam , da si odprete zelo popularno borzo:

 

https://bit.ly/3bvwOdI

Bullionvault je borza z realnimi borznimi cenami zlata, srebra in platine. Katere lahko prosto trgujete ali držite v lasti. Stroški so minimalni. Na letni ravni so pod 1% vrednosti portfelja. Lahko si pa tudi kadarkoli naročite kovine na dom. Ob vpisu prek zgornjega linka boste prejeli za test 1eur, 1gbp in 1usd in nekaj malega srebra.

 

18.03.2020

Zaradi trenutnih razmer je tudi pri nas zaprto svetovanje za stranke v fizični obliki.

Še vedno pa se skoraj vse stvari , lahko uredi na daljavo prek oddaljenega dostopa.

 

11.03.2020  Dodana nova platforma .

 

https://bit.ly/2XRvFt8

Evo estate združuje na enem mestu več nepremičninskih platform. V bistvu ne rabite posebej odpirati računa za vsako platformo posebej. Najbolj pomembno je , da je platforma zelo likvidna saj izbira zelo priznane projekte in da lahko vlagate že od 50 eur dalje.

 

3.03.2020

PREDNAROČILO VISKIJA

 

Nove sarže Viskija na razpolago za prednaročilo pred izdajo na borzi.   Po 05.03.2020 bodo na voljo po borzni ceni. Več info po telefonu.

Benrinnes Malt, Refill hogshead 2020 Q1

Caol Ila Malt, Refill hogshead 2020 Q1

Kirkcowan Malt, First fill bourbon 2020 Q1

Klikni na logo za dostop:


 

03.03.2020

MASTERNODE ALI  POS STAKE

 

Vse več je govora in člankov , da je prihodnost v rudarjenju kriptovalut z Masternodi ali POS. 

Masternode način rudarjenja nima porabe elektrike, kot pri klasičnem rudarjenju , ne rabite posebne opreme za rudarjenje samo vaš računalnik. Za Masternode rudarjenje potrebujete kripto valuto ,ki se rudari na tak način in z takim algoritmom.  Za primer bom vzel kripto valuto DASH, ki je bila tudi prva tovrstna valuta na svetu z takim algoritmom.Za masternode rabite določeno število kovancev , katere zaklenete v denarnici na svojem računalnikom . Seveda za celoten postopek je potrebno imeti kar nekaj naprednejšega računalniškega znanja. Za omenjeni primer potrebujete za samostojen masternode 1000 kovancev Dash , kateri so danes vredni cca 88usd na kos kar pomeni , da  morate imeti 88000USD denarja za tak vložek. Kovance je potrebno kupiti na borzi in  si jih poslati v lastno denarnico .  Potem pride pa znanje , katerega večina od nas ne premore zato moramo posegati po uslugah programerjev , kateri pa niso poceni pa tudi , če se nam karkoli kdaj zalomi je programerja potrebno spet plačati. Ali pa ga je sploh težko dobiti , da pride kaj popraviti. 

 

Pos rudarjenje je podobno kot Masternode samo , da ne potrebujete določenega števila kovancev niti jih ne rabite zakleniti. Potrebno jih je imeti v odprti denarnici in se rudarijo.  Eden od bolj pomembnih POS kovancev je Tezos XTZ.

Danes vse več borz ponuja donose iz naslova obeh sistemov, tako recimo dobite za DASH 6% letni donos kovancev samo , da jih kupite in držite na borznem računu.  Določene borze tega ne podpirajo zato je potrebno se pred tem pozanimati , katera borza podpira določen kovanec in kakšen donos nudi.

 


 

05.02.2020

NEXO ***** fiksno 8% obresti  brez kakršnekoli vezave

Kako deluje Nexo?

Nexo združuje takojšnja posojila s tehnologijo blockchain, kar je prvi svetovni sistem takojšnjih kripto posojil na svetu. Nexov inovativni poslovni model je bil ustvarjen za zagotavljanje trenutnih kripto posojil, saj je samodejno, fleksibilno in stroškovno učinkovito sredstvo za pridobivanje likvidnosti, ki je zavarovano z vrednostjo digitalnih sredstev stranke. Največja prednost za investitorje je , da položijo recimo EURe na svoj Nexo račun in avtomatsko prejemajo 8% letne obresti in sicer obračunano dnevno. Poleg tega sredstva niso vezana kot pri klasičnih posojilnih platformah in jih lahko kadarkoli dvignete.

Tisti , ki imate na zalogi Bitcoin in želite nekaj denarja lahko dobite kredit v EUR , če zastavite vaše Bitcoine. Celoten postopek pridobivanja posojil je preprost in ga je mogoče izvesti v samo nekaj minutah. Glavne prednosti uporabe Nexo vključujejo:

 ****  ni skritih pristojbin in ne preverjanja kreditnih točk.

 **** Zagotovljena je visoka stopnja preglednosti, saj platforma uporablja tehnologijo blockchain, pametne pogodbe in algoritmične postopke, ki se izvajajo v njegovem izvornem modulu Nexo Oracle.

Kliknite na logo za začetek registracije             

                     

Na spodnjem linku je opis korak po korak , kako registrirati in verificirati račun.     

   NEXO 02.2020

 


 

04.02.2020

Vse več je vprašanj po varni ETH denarnici , ki podpira vse ERC-20 kovance. Ena boljših  denarnic je za uporabo na domačem računalniku prek Chrome vtičnika. Kako se jo pravilno namesti si lahko ogledate na spodnjem linku. https://www.youtube.com/watch?v=pMYKuWi-c0E

 


 

03.02.2020

Karatbars Novice !

Vse kovance, ki so na stari pogodbi ali po domače povedano vsi kovanci , ki so na Myetherwalletih jih je potrebno prestaviti na Karatbit do 14.2.2020 . Po tem datumu bo še vedno mogoče menjati ampak zgolj ročno prek Karatbit podpore.

Predlagamo vsem , da to opravijo čimprej.    Izogibajte se pošiljanja KBC kovancev v tem času iz karatbit računa na drug karatbit račun saj sta v tem primeru različni pogodbi.